Nu giver jeres forenings tv-pakker adgang til YouSee More


Vi er rigtig glade for at kunne fortælle dig, at jeres forenings tv-pakker nu også giver adgang til fordelsprogrammet YouSee More.

Nogle af jeres medlemmer er allerede i dag en del af YouSee More, da de har et adgangsgivende Mobil og Bredbåndsabonnement hos os. Derfor er det rigtig glædeligt, at endnu flere af jeres medlemmer nu kan få adgang til fordelsprogrammet med et katalog af fordele, hvis de har minimum to forskellige produkter. Nogle produkter er ikke adgangsgivende lige nu, men vi føjer løbende flere produkter til. Læs mere om, hvilke produkter, der giver adgang til fordelsprogrammet HER

Ved åbning af jeres tv-pakker i fordelsprogrammet vil det dog kun gælde for tv-pakkerne: Mellem- og Fuldpakke og Mellem- og Fuldpakke med Bland Selv. Dermed vil medlemmer med de fire tv-pakker tælle med som et produkt i fordelsprogrammet.

Det betyder, at jeres medlemmer kan få op til 5 valgfrie fordele via YouSee More – helt uden at det koster ekstra. Vi sørger for at give medlemmer, som nu kan tilmelde sig, direkte besked om deres nye mulighed.

De kan naturligvis også ringe til os eller besøge en vores butikker. Det enkelte medlem kan selv tjekke via ’’Mit YouSee’’ på yousee.dk, hvor de modtager besked om deres muligheder med YouSee


Lidt mere om YouSee More
· Man kan vælge 3 fordele, når man har 2 produkter - fx tv og bredbånd
· Man kan vælge 5 fordele, når man har 3 produkter – fx tv, bredbånd og mobil

Det betyder helt konkret, at jeres medlemmer modtager en mail fra YouSee om, at de nu kan tilmelde sig fordelsprogrammet. Mail sendes naturligvis kun til medlemmer som har adgang til enten 3 eller 5 fordele.

YouSee More er et fordelsprogram til kunder med flere forskellige YouSee-produkter. Og det helt unikke ved YouSee More er, at jeres medlemmer nu selv kan vælge mellem flere forskellige fordele – fx et kæmpe udvalg af film og serier, et gigantisk musikbibliotek, tusindvis af e-bøger og meget mere. Og de kan nemt skifte deres fordele hver måned.