Adgang til flere internethastigheder og særlig prisfordele


Grundejerforeningen Vindinggård har en foreningsaftale med YouSee Bredbånd. Aftalen betyder at vore beboere og medlemmer har adgang til flere internethastigheder og særlig prisfordele.

I Grundejerforeningen Vindinggårds aftale åbner vi fra i dag igen muligheden for at bestille 300/60 Mbit. Internethastigheden er kun tilgængelig for slutkunder hos foreninger med en foreningsaftale. Prisen er 349 kr./md.

Bedste streamingoplevelse
Med et abonnement på internet får jeres beboere og medlemmer den bedste streamingoplevelse. Netflix har nemlig lavet et hastighedsindeks, hvor du kan se, hvordan de danske internetudbydere er placeret i forhold til hastighed og kvalitet, når der streames Netflix. Her ligger YouSee Bredbånd via kabel-tv-stikket på førstepladsen.

Kilde: Netflix
Netflix ISP Speed Index (hastighedsindeks) viser den gennemsnitlige 'prime time bitrate' af det Netflix-indhold, som streames af Netflix-brugere hver måned. Siden juli 2018 har YouSee Bredbånd via kabel-tv-stikket ligget nr. 1 på listen

Det bedst wi-fi modem
Der følger altid et modem med, når man vælger internet hos os - men ikke et hvilket som helst modem. Et modem af høj kvalitet, der giver den bedste og mest stabile forbindelse. En test af syv forskellige modemmer viser, at vores modem samlet set performer bedst.

Kilde: Test af 7 modemmer hos Force Technology. Vores modem performer samlet set bedst i sammenligningen. Læs rapporten på yousee.dk
 


Venlig hilsen
YouSee