Hjælp til kanalomlægning - når tv ses med eller uden en tv-boks


Tv via kabel-tv-stikket uden tv-boks
yousee.dk/kanalplads finder du hjælpevideoer, der forklarer, hvordan de genindlæser deres tv-kanaler. På nogle tv’er vil det nemlig være nødvendigt, at de genindlæser kanalerne, før den nye tv-kanal og kanalrækkefølge kommer frem til dem.

Sådan genindlæser man sine tv-kanaler
Her er en generel guide til, hvordan man genindlæser sine tv-kanaler. Først går du ind i menuen på dit tv Se om der er et menupunkt, der hedder ”Indstillinger” eller ”Konfigurationer” Find det punkt, der relaterer til ”Digital” eller ”Opsætning” Bliver du bedt om at vælge ”Operatør”, skal du vælge ”YouSee” Når du bliver bedt om netværks-id ved digital indlæsning, skal du indtaste netværks-id 100. Har du valgfrie kanaler i din tv-pakke, skal du bruge netværks-id 111. Under frekvens skal du indtaste 450 MHz eller 450000 KHz. Du kan også finde flere informationer på yousee.dk/kanaler.

Tv via kabel-tv-stikket med tv-boks (Humax)
Den nye kanal som jeres beboere/medlemmer får, bliver automatisk placeret bagerst i rækken af de kanaler, som de allerede har adgang til. Den nye kanal bliver tilgængelig, når kanalomlægningen sker i jeres forening.
Bemærk - vi ændrer kanalrækkefølgen i starten af februar.
Beboere/medlemmer med en Tv-boks (Humax) vil først opleve at de natten mellem 7. og 8. februar 2018, får en ændret rækkefølge for enkelte kanaler. Har de selv oprettet deres egen Favoritliste, kan de placere den nye kanal dér, hvor de ønsker det.

Tv via kabel-tv-stikket med YouSee Plus-boks (Samsung)
Samme dag, som jeres beboere/medlemmer med en YouSee Plus-boks får deres nye tv-kanal, ændrer vi også lidt på kanalrækkefølgen. Det sker automatisk, men de skal eventuelt genstarte YouSee Plus-boksen for at indlæse den nye kanalrækkefølge. Har de i dag en Favoritliste, kan de tilføje den nye kanal.

Venlig hilsen
YouSee