Nyt fra YouSee 3. september 2015


Få overblik over tjenester der følger med i tv-pakker, bredbånd og mobil
I sidste uge gik vi i luften med Danmarks største underholdningsunivers og et nyt udseende. Med lancering af det nye underholdningsunivers følger nye tjenester og muligheder med tv-pakker, bredbånd og mobil. Det betyder at tv-pakker, bredbånd og mobil fra 25. august 2015 indeholder følgende:
Alle medlemmer/beboere med tv fra foreningen eller YouSee kan se tv overalt i Danmark via pc, tablet og mobil. Alle med Mellem-, Fuld- og Bland Selv-pakker kan helt selv styre deres tv-oplevelse med Start forfra og Tv-arkiv, når de ser tv på pc, tablet og mobil. Masser af film og serier fra C More og mulighed for at tilkøbe HBO Nordic med YouSee Bredbånd. Millioner af musiknumre med YouSee Mobil.

Tjenester i tv, bredbånd og mobil afhænger af købstidspunkt
Alle har automatisk adgang til tjenesterne på tv – hvilke tjenester afhænger af tv-pakken. Medlemmer/beboere, som har købt abonnement på bredbånd, mobil og Plus før 25. august, kan have adgang til andre tjenester end dem, der er med i de nye produkter. Flytter jeres medlemmer/beboere til et af de nye produkter, får de tjenesterne, som er med i bredbånd, mobil og Plus fra 25. august. Men de beholder ikke tjenesterne på det produkt, de skifter fra. Et eksempel er Musik, som tidligere var med i bredbånd, men ikke er det mere. Nu følger Musik med på mobil.

Få overblik
Herunder kan du hente et overblik, så du kan se, hvilket indhold der er med i tv-pakkerne, bredbånd, mobil og Plus.

Hent overblik

Nu kan jeres medlemmer/beboere tage deres tv-pakke og underholdningen fra foreningen og YouSee med på farten. Vi tilbyder nemlig Mobilt bredbånd som supplement til YouSee Bredbånd. Mobilt bredbånd sikrer en god forbindelse og hurtigt bredbånd stort set overalt i Danmark.

Med Mobilt bredbånd følger et SIM-kort med data. Kortet sættes i en Mobil Wifi router til brug sammen med pc eller direkte i en tablet. PIN-kode indtastes og så er man på internettet. Mobilt bredbånd findes i tre størrelser: 3 GB til 49 kr./md., 8 GB til 99 kr./md. og 40 GB til 199 kr./md. Netop nu følger der en Mobil Wifi router med ved køb af 40 GB Mobilt bredbånd.

Læs mere om Mobilt bredbånd her.