Bland en tv-pakke med både tv og streaming


Nu lancerer vi muligheden for at blande en underholdningspakke med både tv-kanaler og streamingtjenester. De næste uger sikrer vi stabiliseringen af den nye tv- og streamingpakke inden vi i slutningen af februar starter for markedsføringen. Vælg mellem 10, 20, eller 36 point. Med Bland Selv kan du blande en tv- og streamingpakke, der falder lige i din smag. Du skal bare vælge, om du vil have 10, 20 eller 36 point at blande for – på toppen af en Grundpakke.

Hver streamingtjeneste og hver tv-kanal har en pointværdi, og du blander bare, til dine point er brugt op.
Vælger du en traditionel tv-kanal, bruger du 1 point
Vælger du en streamingtjeneste, bruger du 3-6 point


Prisen er uændret i forhold til de ’gamle’ 10, 20 og 36 Valgfrie Kanaler, men er i stedet ændret fra antal tv-kanaler til point. Har jeres medlemmer/beboere i dag Valgfrie Kanaler, skifter de automatisk til Bland Selv og får dermed mulighed for at blande streamingtjenester med i deres tv-pakke. I slutningen af februar bliver de informeret direkte om deres nye tv- og streamingpakke.

Skift, når det passer dig


Du kan blande og skifte indholdet af din nye tv- og streamingpakke direkte via YouSee Tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk. Og du kan se det, du har valgt inden for en time. Det du har valgt, kan du frit skifte ud igen efter 30 dage.

Ekstrakanaler ikke mulig med Bland Selv


Har du en Bland Selv-pakke, vil det ikke længere være muligt at vælge Ekstrakanaler sammen med Bland Selv-pakken.
Har du allerede en Ekstrakanal og bestiller en Bland Selv-pakke, bliver den automatisk en del af Bland Selv-pakken, hvis din Ekstrakanal er mellem de standardopsatte tv-kanaler i Bland Selv-pakken. Ellers vil den fortsat ligge som en Ekstrakanal - men når du går ind og blander, vil du blive spurgt om du vil skifte den til en Bland Selv-kanal.

På de to Humax tv-bokse foretager vi 6. februar kommende større ændringer.


Skift kanaler direkte på tv-boksen
Det vil være muligt at skifte kanaler direkte på tv-boksen, samt tilvælge streamingtjenester, som vi nu kalder streamingkanaler og de traditionelle tv-kanaler sammen, inden for ens ”Bland Selv”-pakke.

Genstart af tv-boksen nu også muligt offline
Genstart af boksen er muligt fra menupunktet ‘Opdater tv-boksen’, hvor PIN-kode ikke er nødvendig for at komme ind (som i ‘Avancerede indstillinger’). Det betyder at ‘Genstart tv-boksen’ nu er tilgængelig fra to menupunkter. Det er specielt brugbart, når tv-boksen ikke får internetforbindelse og derfor ikke kan verificere PIN-koden. Her skulle du tidligere i nogle tilfælde slukke for strømmen til boksen, for at genstarte og komme på nettet igen. Tv-boksen kræver dog stadig internet ved opstart!
 

Venlig hilsen
YouSee