Mailkonti flyttes til til en ny og forbedret platform den 28. februar 2019


Som vi tidligere orienteret, arbejder vi på at opgradere de mailkonti, der er knyttet til Grundejerforeningen Vindinggård ved at flytte dem til en ny og forbedret mailplatform. For at sikre driften af den nuværende platform skal vi udvide serverkapaciteten forud for opgraderingen. Det betyder at jeres medlemmers mailkonto natten til torsdag den 28. februar 2019 vil blive flyttet til en ny server.

Flytningen betyder, at medlemmerne ikke vil have adgang til deres mail torsdag den 28. februar kl. 00.30-06.30. I tidsrummet vi man altså ikke kunne læse, sende og modtage mails – hverken via webmail eller et mailprogram som fx Outlook.

Alle mails når frem til jeres medlemmer:
Modtager jeres medlem dermed mails i tidsrummet, bliver de placeret i en kø – så de kommer frem til medlemmet, når flytningen er klaret. Man vil altså ikke miste mails. Det hele sker automatisk, så jeres medlemmer skal ikke gøre noget hverken før eller efter flytningen.

YouSee sender besked om flytning af server natten til den 28. februar direkte til Grundejerforeningens medlemmer, der er brugere af foreningsmail. Mail sendes den 20. februar og med en reminder mail den 26. februar til at sikre at alle ved besked. Vi arbejder fortsat med at få alle tekniske detaljer helt på plads ift. opgraderingen af jeres nye mailplatform og vil informere om tidspunkt for opgraderingen, så snart vi kender datoen.
Her vil I også modtage information om hvordan I og jeres medlemmer skal forholde sig.

Vi beklager, at I skal vente på den nye mailplatform, men håber, at I bliver glade for den, når den er klar.

Venlig hilsen
YouSee