Nyt fra YouSee 24. juni 2016


Nye mobilabonnementer med forbedret rabatmuligheder

27. juni lancerer vi nye YouSee mobilabonnementer. Der er stadig fordele at hente, når man samler familiens mobilabonnementer eller samler produkterne hos YouSee.

Nu er det mere fordelagtigt at have flere mobilabonnementer i familien. Uanset hvilket af de nye mobilabonnementer man vælger, kan man nemlig få op til 4 ekstra abonnementer magen til for 119 kr. pr. abonnement om måneden.

Den samlefordel, der før gav 20 GB ekstra pr. abonnement, bliver nu til Dobbelt Data, når man både har et mobilabonnement og YouSee Bredbånd. Med den nye fordel får man altså dobbelt op på den mobildata, der er inkluderet i mobilabonnementet.

Rejs i udlandet uden at bekymre sig om regningen
I de to største mobilpakker får man fri tale og sms i 36 lande i Europa. Man kan ringe hjem, lokalt eller mellem de 36 lande. Derudover kan man bruge 1 GB eller 2 GB data i udlandet afhængig af abonnement.

Jeres medlemmer/beboere kan også blive ekstra trygge, når de bruger data i populære feriedestinationer. Vi tilbyder nemlig en datapakke til en fast og fordelagtig pris, hvis man rejser til Tyrkiet, Thailand, USA eller Canada.

Øvrige ændringer
Med de nye mobilabonnementer er det ikke længere muligt at blande timer og data - og den månedlige valgfrie film udgår også. YouSee Musik følger stadig med i alle de nye abonnementer.

De ’gamle’ YouSee mobilabonnementer ændres ikke, dvs. at de eksisterende kunder fortsat kan blande timer og data, som det passer dem og hver måned får de stadig den valgfrie film – de får også den ’gamle’ rabat ved flere mobiler i husstanden.

Fra mandag den 27. juni kan du læse mere om de nye mobilpakker på yousee.dk/mobil - og her kan du også hente tekster og pdf med de nye mobilabonnementer.
 

Ny selvbetjeningsapp giver overblik over alle dine produkterFra 27. juni kan du via den nye selvbetjeningsapp, Mit YouSee, få adgang til de samme funktioner, som du kender fra Mit YouSee på yousee.dk. Vi opdaterer nemlig YouSee Mobil app’en, så du nemt kan få overblik over alle dine produkter, tjenester og services hos YouSee. App’en giver dig overblik over både tv, bredbånd, mobil og mobilt bredbånd og telefoni – og så har du desuden adgang til en række indstillinger via app’en.

Du kan også se hvilke fordele og hvilken underholdning, du har med i dine abonnementer. Og har du brug for hjælp og kontakt til YouSee, har du altid de nødvendige oplysninger lige ved hånden.

Med Mit YouSee app'en kan du blandt andet:
Få adgang til dine abonnementer og regninger
Tjekke forbrug på dine mobil-, mobilt bredbånd- eller telefoniabonnementer
Skifte wi-fi navn, adgangskode og kanal

Læs mere HER
Download Mit YouSee app'en
Der ligger en automatisk opdatering af Mit YouSee app’en klar til alle, der har den ’gamle’ YouSee Mobil app installeret.

Har du ikke app'en i forvejen, kan du hente Mit YouSee app’en til iOS og Android. Gå ind i Google Play eller App Store på din smartphone og søg på "Mit YouSee".


HBO Nordic falder 10 kr. i pris
Nu er det billigere at have HBO Nordic. Vi har nemlig sænket prisen fra 79 kr. til 69 kr. pr. måned. For at kunne få HBO Nordic, skal du have en YouSee tv-pakke og en YouSee Tv-boks.
HBO Nordic kan også ses på pc og i YouSee Tv & Film app'en.
For at få adgang til indholdet i HBO Nordic, skal du oprette et HBO Nordic abonnement via YouSee. Første måned koster 0 kr.


Telefoni Fastpris Ekstra bliver 38% billigere
1. juli 2016 falder prisen på YouSee Telefoni Fastpris Ekstra abonnementet fra 199 kr./md. til 124 kr./md.
Alle beboere/medlemmer, der har produktet, får besked pr. mail og bliver automatisk sat ned i pris pr. 1 juli.
Der sker ingen ændring af løsningen og YouSee Telefoni fås fortsat via bredbånd fra YouSee. Telefoni Fastpris Ekstra-abonnement indeholder de samme tjenester: Saldomax, Voicemail, Viderestilling, Vis nummer og Banke På, ligesom man fortsat kan ringe ubegrænset til fastnet og mobil i Danmark.